Bedava Tavla

15 pul ile oynanan tavla günümüzde yoğun bir şekilde oynanmaktadır. Kahvede, evde, kafede, parkta ve her yerde tavla oynayabilmek mümkün. İnternet dünyasının hızla gelişme göstermesiyle birlikte internet üzerinden online oyunculara karşı bedava tavla oynayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Özel bir platformun üzerinde oynanan bu oyun iki kişiliktir. Dünyadaki en eski oyunlarından biri olduğu bilinmektedir. Oyunun ilk ortaya çıktığı zamanlarda tavladaki taşların ve zarların kemiklerden yapıldığı tahmin edilmektedir. Tavlada dört bin beş yüz civarında hamle ihtimali bulunmaktadır. Bu nedenle oyunda ustalaşmak büyük önem arz etmektedir. Zara dayalı bir oyun olduğu için şans faktörü de tavla oyunu için önemlidir. 1400’lü yıllardan itibaren Türk milletinde tavla oyunu yaygınlaşmaya başlamıştır. Tavladaki zar kombinasyonlarını sözlü olarak ifade etmek amacıyla Farsçadan Türkçeye geçmiş olmuş isimler kullanılır.

bedava tavla oyna

İnternet üzerinden tavla keyfini yaşayabileceğiniz birçok site bulunuyor. Bu sitelerin birçoğu ücretli ve tamamen para kazanma amacına dayalı olarak kuruluyor. Kâr amacı gütmeyen ve kaliteli, zevkli oyunu ziyaretçilerine sunmayı hedefleyen sitelerin sayısı yok denecek kadar az. Arama motorlarına tavla oyna yazarak birtakım araştırmalar gerçekleştirdik. Araştırmalarımız sonucunda Türkiye’nin en kaliteli ve ücretsiz olarak hizmet veren tavla oyun sitesini bulduk. %100 gerçek ve online kullanıcılara karşı tavla oynamanın keyfini yaşamak istiyorsanız, siz de www.tavla.org sitemizden ileri ki zamanlarda oynayabilirsiniz.

1 Comment on Bedava Tavla

  1. Cafer Kartal // 18 Kasım 2014 at 23:26 // Cevapla

    Tavlada online oynamak başka bir zevk…

Leave a comment

Your email address will not be published.

*