Tavla.ORG - Sitemiz tavla ve tavla oyna gibi kelimelerinde başarı sağlamış bedava tavla hizmeti veren kaliteli tavla oyunu platformu.

Bedava Tavla

15 pul ile oynanan tavla günümüzde yoğun bir şekilde oynanmaktadır. Kahvede, evde, kafede, parkta ve her yerde tavla oynayabilmek mümkün. İnternet dünyasının hızla gelişme göstermesiyle birlikte internet üzerinden online oyunculara karşı tavla oyna oynayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Özel bir platformun üzerinde oynanan bu oyun iki kişiliktir. Dünyadaki en eski oyunlarından biri olduğu bilinmektedir. Oyunun ilk ortaya çıktığı zamanlarda tavladaki taşların ve zarların kemiklerden yapıldığı tahmin edilmektedir. Tavlada dört bin beş yüz civarında hamle ihtimali bulunmaktadır. Bu nedenle oyunda ustalaşmak büyük önem arz etmektedir. Zara dayalı bir oyun olduğu için şans faktörü de tavla oyunu için önemlidir. 1400’lü yıllardan itibaren Türk milletinde tavla oyunu yaygınlaşmaya başlamıştır. Tavladaki zar kombinasyonlarını sözlü olarak ifade etmek amacıyla Farsçadan Türkçeye geçmiş olmuş isimler kullanılır.

bedava tavla oyna

İnternet üzerinden tavla keyfini yaşayabileceğiniz birçok site bulunuyor. Bu sitelerin birçoğu ücretli ve tamamen para kazanma amacına dayalı olarak kuruluyor. Kâr amacı gütmeyen ve kaliteli, zevkli oyunu ziyaretçilerine sunmayı hedefleyen sitelerin sayısı yok denecek kadar az. Arama motorlarına tavla oyna yazarak birtakım araştırmalar gerçekleştirdik. Araştırmalarımız sonucunda Türkiye’nin en kaliteli ve ücretsiz olarak hizmet veren tavla oyun sitesini bulduk. %100 gerçek ve online kullanıcılara karşı tavla oynamanın keyfini yaşamak istiyorsanız, siz de www.tavla.orgsitemizden ileri ki zamanlarda oynayabilirsiniz. Sizlerde hemen tavla oyunlarından yararlanmak istiyorsanız oyuna başlamak için alttaki butona basa bilirsiniz.

OYNAMAK İÇİN TIKLA

8 Comments on Bedava Tavla

  1. Cafer Kartal // 18 Kasım 2014 at 23:26 // Cevapla

    Tavlada online oynamak başka bir zevk…

  2. Geçrekten süper bir oyunmuş

  3. ayşe kaatılıyorum sana bugune kadar bir çok tavla sitesinde oynadım ama böylesine bir oyun ilkkez gördum

  4. Bedava tavla olması kesinlikle harika herkeze tavsiye ediyorum

  5. bedava tavla oynamak çok keyif verici

  6. bedava olması süper insanın cebinden para çıkmadan tavla oynaması keyif verici.

  7. bedava tavla sitesi arıyordum bu siteyi bulunca çok sevindim çok anlaşılır ve çok rahat şekilde indirip oyunu oynayama başlaıdm teşekkür ederim tavla.org

  8. bedava tavla oyunları arasında bence çok önemli bir yere sahip bir çok sitede hiç bu kadar rahat ve düzgün anlatım göremedim bu sebeple çok tşk ediyorum tavla.org a bedava tavla oynamaya sizlerle başladım

Leave a comment

Your email address will not be published.

*